Alla inlägg under december 2006

Av noica - 18 december 2006 07:32

..på jobbet! Sen är mitt vikariat slut. Känns lite tråkigt faktiskt, gillar ju både jobbet och folket, men jag gillar inte att jobba helg, så det ska bli skönt att slippa.Idag ska jag till frissan, undrar vad man ska göra??Jag är ju en sån som aldrig skulle gå till frissan bara för att toppa mig, nä ska det va så ska det va!Men idag vet jag inte riktigt vad det ska va. Får väl se, funderar på om jag ska klippa av en ordentlig bit....Måste köpa färdigt julklapparna, baka bröd, julpyssla med barnen, städa, köpa lite kläder till julafton (främst till barnen) göra julskinka, klä granen (som jag var och sågade ner igår)..veckan lär ju gå fort med andra ord.Va och solade igår, skönt och välbehövligt!!Nu ska jag fixa käk till hästarna sen ska jag göra mig iordning så hinner jag kanske köpa nån julklapp innan jag ska till frissan.Nä, nu vill vovven ut.Holidays are coming...

Av noica - 14 december 2006 21:00

Idag har vi varit och handlat lite julklappar och rekat efter resten.De 2 sakerna som flickorna allra mest vill ha fanns inte att uppbringa nån stans, så det blir till att improvisera.Jag är skittrött!!!Klev upp 4:45 i morse, jobbat 7-15, varit på långpromenad med hunden, i regnet (inte roligaste vädret men, men) varit på typ varenda affär i stan och birsta, hämtat barnen hos farmor, lagt barnen, tvättat och fixat med hästkrakarna. Nu ska jag äta "middag"!Tur att man inte börjar förrän klocka tio imorgon.Styrkekramar till dig (du vet vem du är)Good night!

Av noica - 4 december 2006 07:59

...regn! Vad är det frågan om??? Jag vill ha snö!!!Vad är det som händer, ska man måsta flytta längre norrut?!(Kanske jag kan hänga på dig till Övertorneå Sara?)Idag är min lediga dag denna vecka och jag hade tänkt rida, eftersom jag inte ridit på hela helgen(tolka det hur ni vill, stämmer hur som helst)Men vad hör jag när jag vaknar om inte REGN.Typiskt! Jag drar nog till la stada eller birsta i sället och inhandlar lite julgrejer, typ en duk till köksbordet, blommor och smågrejer till julkalendern.Ska först slänga i en maskin med tvätt, gå ut i skitvädret och fixa med hästarna sen göra mig klar. Kanske det slutar regna senare så man kan ta sig ut på en tur.Nä nu ska jag sätta fart.Hej hopp gummisnopp!

Av noica - 1 december 2006 07:20

Äntligen fredag!!!!Very najs med helg, känner att det behövs. Då blir det julpyntning fö hela slanten.Tjafsade med mankan igår, men nu är allt bra. Blir bara så jävla irriterad på att man inte ska kunna diskutera utan att bli arg eller typ gå iväg....Ja, ja nu är det bra.Nu ska jag fixa käk åt hästarna sen ska jag fixa julkalender till barnen (ska typ slå in 4 pkt var åt dom tillsvidare, får fixa resten på söndag kväll)Idag skulle jag och 4 till ha farit till h-sand på arbetsmiljödag, men jag ångrade mig och följer inte med, jobbar 10-19 istället med toppenbruden(tack för igår!)Efter jobbet blir det gården med barnen och sen blir det nog idolfinalen.Adios!

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards