Alla inlägg under februari 2007

Av noica - 12 februari 2007 12:43

Idag är jag hemma från jobbet och är sjuk. Har världens pain i bihålorna, snorar hela tiden, är däppt i nätan, ögonen rinner,nyser hejvilt och jag snyter mig typ en gång var 10 min. Funkar inte allt för bra att jobba då. Har mest suttit vid denna maskin hela dagen. Tror att jag ska ta och vika lite tvätt nu *prosit* det är ju inte allt för ansträngande. Blev ingen ridning i helgen hade fullt upp på lördagen, sen blev jag tvärdålig på lördagskvällen, så då var det ju inte tal om att rida på söndagen.Helgen har som sagt varit lugn, kollat på film och schlager.Har inte träffat cattis på hela helgen trots att hon varit ensam. Lite tråkigt.=( Du glömmer väl inte bort mig nu när du är singel? ;)Dags att snyta sig och ringa till bossen och berätta att jag troligtvis blir hemma även imorgon, om det inte sker ett mirakel....Atchoooooo

Av noica - 6 februari 2007 20:42

Sitter och fördriver tiden lite innan Grey´s anatomy börjar. Ska ta lite glass och sätta mig under en filt i soffan framför elden och njuta.Har precis tagit en dusch, skönt.Idag tog Cattis med sig flickorna hem efter skola och dagis, hon är snäll hon! Vad skulle jag göra utan henne?! Hon finns alltid där med en hjälpande hand och kloka ord. Henne ska jag vara rädd om, hon betyder mycket. Men vi borde se till att göra nånting snart, typ gå ut eller gå och käka eller bio eller ha en riktig tjejkväll! Måste föreslå det! Kräver dock lite planering nu, men det ordnar sig alltid, eller hur bruden?!Shit nu börjar det snart, ut och ta en cigg innan eller inte, det är ju faktiskt svinkallt -22 grader.BrrrrrrrrrrrImorgon är det onsdag, veckorna går förbaskat fort, snart helg igen NICE!KramHade tänkt sy nya gardiner till lilltjejen, men jag är alldeles för trött. Får bli rn annan dag.

Av noica - 3 februari 2007 19:04

Står på menyn ikväll. Vet inte om det blir Melodifestivalen, får se om jag får mankan att kolla på det. Känns lite tråkigt att sitta vid varsin tv, så isf får det bli nåt annat.Idag har jag jobbat(8-13) ganska lagom. Det känns helt ok att jobba på helgen när man slutar tidigt + att man får xtra betalt. =)Efter jobbet var jag och handlade lite sen hem och fikade lite. Sen har jag och Cattis kört hö för glatta livet. Klarar mig till nästa helg, då kommer bonden med mera.Är ganska trött, skulle kunna gå och lägga mig nu men det går ju inte!!!!! Ska ta en shower, så blir man nog både ren och pigg.Imorgon ska jag se om det blir nån ridning. Erika ville rida. Bara det inte blåser eller spöregnar, då är det inge kul. Vi får la se.Ha en mysig kväll, det ska jag ha!See you soon. Dags att tvaga sig.

Av noica - 2 februari 2007 23:22

Ja nu sitter man här igen. Ska alldeles strax gå och sussa. Efter jobbet idag for jag och flickorna til Barnens Hus och handlade lite, eller rättare sagt dom handlade.Sen for vi hem och åt middag, sen bar det av på skridsko-disco, därefter vidare till gården för att inhandla godis och barnen fick leka av sig det sista. Sen hem natta dom små, fixa hästarna, äta godis och nu sitter jag här (mankan kollar på nåt skit på tv som jag inte vill se).Bonden var i stockholm idag när jag ringde, men han skulle komma med nytt hö på söndag. Nice!Imorgon ska jag in och jobba 5 timmar sen blir det förhoppningsvis lite ridning, samt att jag ska fixa lite i hagen. Guten nacht!

Av noica - 1 februari 2007 21:22

..dag för dag heter det ju. Och så blev det. Mår mycket bättre idag. Har fortfarande nåt i kroppen,men är bättre än igår så fortsätter det då här kommer jag att kunna jobba till helgen. Idag for jag och flickorna ut till systeryster efter jobbet. Blev bjuden på middag, sen var det klippning för hela slanten. Gick fin fint:)Imorgon ska jag ringa till bonden och berätta att höet var dåligt, så jag kan få en ny bal (nej hästarna har inte varit utan mat, jag har annat hö).Nu ska jag ta lite kvällsfika och mysa i soffan. Rostade mackor, gott! Har inte ätit det på evigheter.Ciao!

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards