Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Vad gör man?

Av noica - 12 oktober 2008 08:57

Jag tycker det är alldeles för få timmar på dygnet!!! Är så mycket man skulle vilja hinna med liksom. Tror nog att det blir en lista ändå!

Är sååå himla sugen på att rida, nu är det över 2 veckor sedan jag red! Men måste nog avvakta lite till, benet är ju inte bra än. och jag vill inte riskera att det blir nåt tok.


Idag är det så himla fint väder (och mankan är på älgjakt), så det blir nog att vi är ute på gården och fixar lite och kanske att vi far en sväng.

Mankan är så jävla tråkig! Somnar typ nio på kvällarna och jag gillar verkligen inta att sitta och kolla på tv själv när jag vet att alla andra sover. En sak att sitta och glo på tv om jag är själv hemma, ja jag vet, jag är inte helt normal.


Nä nu blir det en kopp kaffe och sedan ska vi klä på oss, springer fortfarande omkring i pyjamas, sen går vi nog ut.

Ska pyssla lite med hästarna, ta bort lite blommor och fixa lite.


See you when I see you!

 
ANNONS
 
Ingen bild

AHN

13 oktober 2008 14:59

Visst är det trist när dom bara somnar? Skittråkigt ju! Har ofta samma problem. Men då har jag nu börjat stänga av tv.n och läser böcker istället. Roligare läsa själv än se tv själv :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av noica - 5 januari 2010 11:05

I´m back!!!!! Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva.... Började ju med att jag var sjuk innan jul= stressad! Sen var det alla julförberedelser med allt vad det innebär, sen julafton, sen bortplockning av jul, sen nyår, sen mankans ...

Av noica - 16 december 2009 10:45

Hemma idag med  Förkyld. Ont i huvudet, snorig, irriterad i halsen och stel i kroppen. Kanske man har fått svinisen??förmodligen bara en vanlig hederlig förkylning! Hur som helst så är det jävligt irriterande!!! Inte direkt att man känner eller har...

Av noica - 15 december 2009 10:34

Nu var det som vanligt ett tag sedan jag skrev, hihi. Jag jobbar fortfarande 75%, året ut. Jag går ff hos sjukgymnasten 1-2 ggr/veckan. jag matar, mockar och tränar mina hästar. Är med mina barn. Har julpyntat, bara granen som fattas. Har bakat ...

Av noica - 22 november 2009 21:11

Ja, vad har hänt sen sist då? På fredagen mådde jag inte så bra, ont i huvudet och nacken, yr och illamående. Men jag härdade ut till 13:20. Såg dessutom att jag enligt mitt schema nu när jag är sjukskriven att jag bara ska jobba till 13:30, och ja...

Av noica - 18 november 2009 21:20

Aldrig får det vara riktigt bra! I måndags fick jag sticka tidigare från jobbet för att jag fick magknip  iofs bara en halvtimme tidigare men ändå... I tisdags fick jag fara hem från jobbet tjugo över tio pga migrän. For hem och sov en stund så g...

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Allt eller inget?! med Blogkeen
Följ Allt eller inget?! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se