Alla inlägg under oktober 2008

Av noica - 10 oktober 2008 06:54

Jajamen! Man har lite att stå i idag. Ska in med bilen så den ska få? nya däck (kommer bli så fin). Innan det så hade jag tänkt att jag skulle ta och städa undan det sista som jag inte hann med igår. Sen ska man väl försöka ta på sig ett ansikte oxå.

Har precis ätit frukost och gjort upp eld, så snart blir här varmt och gott.


Ikväll ska vi ordna barndisco på gården (inte våran gård utan i en lokal här på byn). Så innan det måste vi fara och hämta lampor och montera upp samt blåsa upp ballonger och dyl. VI ska även inhandla diverse smått och gott, fattar inte riktigt hur vi ska hinna.


Flickorna håller på att bli förkylda:( Hoppas att det inte blir värre än va det var i morse. Stortjejen ska ju på kalas ikväll och ev sova kvar sen och den mindre ska väl på discot med mig. *håller tummarna*.


Nä nu blir det en kopp kaffe sen måste jag nog sätta fart.


so long!


Av noica - 9 oktober 2008 13:41

Jag menar såklart bilder från mitt liv och leverne osv.

Ifall det var nån som trodde nåt annat.

Av noica - 9 oktober 2008 13:25

Nu har jag varit och träffat doktorn. Hon sjukskrev mig 50% en vecka till och sa att jag skulle prova med det. Går det inte så sjukskriver hon mig helt.

Så på måndag ska jag jobba mellan 8-12, sen får vi se hur det blir resten av veckan.


Nu har jag precis ätit lunch, en av mina favoriter: tonfisk, keso och avocado, blanda ihop och njut. Gott och nyttigt! Man blir så där skönt mätt. Ibland brukar jag lägga till lite olika grönsaker och ibland byter jag ut tonfisken mot rostbiff eller skinka m.m Prova enkelt och gott. Alldeles lagom som lunch.


Nu måsta jag nog bita i det sura äpplet och gå ut till mina stackars pållar. Blött och regnigt och geggit, tror att dom ska få vara inne inatt. ska ta och kolla lite på höet jag fick hem igår, var så mörkt när han kom med det.


Sen måste jag nog försöka städa av lite här hemma. Ska få finfrämmande imorron, haha. Mankan måste iväg och försöka skjuta lite skabbräv ikväll och jag och tjejerna blev precis bortbjudna. Så får se om vi hinner.


Imorgon ska jag till däckfirman och bränna lite pengar, sen är det bara för snö och drivis att komma:)


See you later och njut av denna torsdag.

By the way, ska jag se till att få in lite bilder i bloggen? Är nån intresserad?

Av noica - 9 oktober 2008 09:41

Ja då ska man in till sjukhuset igen, tredje gången sen operationen.

Ska träffa dr idag. Hon vill titta på mig eftersom jag fortfarande har ont.

Får se vad hon säger, om jag ska sjukskrivas ytterligare eller hur det blir. Känns ju inte i dagsläget som att jag skulle kunna jobba 8 timmar (då kan jag ju tillägga att jag står ca 7 av dom timmarna).

Bara det inte är nåt som är fel. Men min chef ringde igår och ville veta om jag kunde komma och jobba på måndag eller inte. Ja, vad säger man, är ju inte upp till mig att bestämma.


Nu ska jag ta en kopp med kaffe sen blir det en dusch.

Ska jag berätta en hemlis? Har inte rakat benen (eftersom jag har snitt överallt) sen operationen så nu börjar dom bli väligt mjuka och lena;)!


Kramelikram



Av noica - 8 oktober 2008 09:32

varför finns dom?

Vissa saker är ju faktiskt verkligen "måsten" medans andra saker inte är det. Sen verkar ju alla ha olika måsten. Man kanske skulle göra en lista på vilka grejer som verkligen ÄR måsten.

Hur definerar man ett måste? Är det typ med en motfråga- Vad händer om du inte gör det? Eller?


Nu har det kommit lite kyla, frosten är fortfarand kvar och termometern visar blyga 0,6+. Det tar sig! Ser som vanligt fram emot vinter, men den får gärna dröja lite till. Håller tummarna för att det inte ska bli en sån skitvinter som ifjol!! Sen är det ju värst tiden innan snön har kommit, det blir halt, kallt, blött, mörkt och trist. Nu är det ju fortfarande vackert ute med alla löv i olika färger osv, men sen när dom fallit.....


Shit vad djup jag vart idag då!?

Benet är inge bättre, igår hade jag ondare än dagarna innan, men jag känner ändå att det går åt rätt håll. Såret i ljumsken gör fortfarande ont och verkar aningen svårläkt. Men det är ju inte infekterat så det är nog i sin ordning.


Idag måste jag ringa och boka en tid hos däckfirman. Måste köpa nya vinterdäck och få dom omlagda och balanserade och ditsatta på bilen.

Yippie! Som om jag hade några pengar innan???

Nu ska jag ta och fixa med eldarna så att värmen stiger ytterligare.

Ha en underbar dag!


På återseende.


Av noica - 7 oktober 2008 08:58

Jobbigt med personer som saknar det. Kollade på I ditt ansikte igår, fan vad jag gillar Magnus Betnér! (fortfarande lite irriterad att jag inte kunde gå i torsdags)

Han har sån skön stil, lite lurig och väldigt ironisk, like me, me like!


Idag har jag en massa att fixa. Kolla priser på vinterdäck, leta efter några snygga gardiner till matrummet, betala scouterna, plantera 2 blommor som köpte igår, kolla på tv m.m Inte speciellt ansträngande saker kanske men det är typ sånt jag får roa mig med;)


Verkar ju bli kanonväder idag så man kanske tar en koppkaffe ute senare?!

Det är dock jobbigt med finväder nu när jag inte kan/får rida:( men den som väntar på nåt gott.....

Ska nog ta och ringa efter lite hö till mina pållar idag, börjar sina. Åh, snart blir det kallt, vilket är bra för man slipper all gegga i hagen, men det innebär även att man måste upp tidigare på mornarna för att fixa med vatten och hö. Ett himla bärande av vatten!! Tur man är stark! Men jag tycker samtidigt att det är ganska rogivande att vara ute och fixa och dona, lugnt och tyst, liksom. Man får tid att rensa skallen på nåt vis.


Funderar ganska mycket nu för tiden. Eller grubblar, kanske är ett bättre ord. Mycket är bra, annat mindre bra. Tiden lär utvisa.


Nu ska jag kissa. Hej svejs!


Av noica - 6 oktober 2008 12:46

Nu börjar det äntligen bli bättre i benet. Op-såret  i ljumsken är inte läkt ännu, vätskar fortfarande. Så senare i eftermiddag ska jag in till jobbet och få det omlagt med nåt bandage som suger upp vätska.

Är hårt runt såret i ljumsken och liksom strålar uppåt? Fortfarande värk i benet men lite mindre. Dr sa ju i tisdags att det borde börja vända, men det var inte förrän nu i helgen jag tyckte det började bli bättre?! Man blir ju lite orolig liksom.


Idag är det blåsigt värre. Snart inga vackra löv kvar på träden:(

Jag känner mig seg idag. Vaknade vid 2 inatt av att jag hade jävulskt ont i magen. Har varit en riktigt syndig helg. Nu får det ta och bli slut på detta gottande!!!!


Snart är det sommar igen och då vill jag inte sitta där och säga: Får satsa på beach 2010 istället. Nä nu eller aldrig. Och jag vet att det inte finns några genvägar (till det perfekta ljudet), men varför ska det vara så svårt att komma igång????

Ja, nu måste jag by the way äta lunch. Får bli ett sallasblad med vatten eller nåt:-)


Kram

Av noica - 6 oktober 2008 10:43

Jag var och solade solarium och klantade till det så in i he***te!!!

Man får väl sola bort randen helt enkelt, värre saker kan ju hända!

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards