Alla inlägg under oktober 2008

Av noica - 5 oktober 2008 09:47

När jag vaknar är det alltid senare än vanligt......

Men inte idag, när Wirva är här ser hon till att sover för länge, men idag var det faktiskt hunden som väckte oss,grrr.


Igår blev jag tvungen att åka till min kära svägerska och få mitt största sår omlagt, var lite orolig för om det höll på att bli infekterat men det var ingen fara. så hon tvättade det och bytte ut tejpen, tack så mycket!

På vägen hem for jag förbi hos C och kollade på hennes nya häst, jättefin!


Igårkväll kollade vi lite på stjärnor på is, inget jag kommer att se in fortsättningen. Mycket roligare när dom dansar. Sen fick vi smaskig smörgåstårta till middag, som V hade gjort, mumma. Proppmätta och halvt illamående gick vi lös på chips och godis, inget får gå till spillo,hehe.


Idag blir det nog lugnt, inga särskilda planer. Skulle gärna fara till Birsta och shoppa, men min ekonomi tillåter tyvärr inga såna nöjen denna månad:(

Kanske man skulle ta och göra en lista på saker man skulle behöva/vilja ha och lägga upp en plan, hm, kanske inte vore så dumt.


Nänu ska jag vara lite social, har ju trots allt främmande hihi.


Auf wiedersehen!


Av noica - 3 oktober 2008 12:35

Ja, man har tillbringat några timmar framför denna makapär den senaste veckan:-)

Men man kan ju inte ligga i soffan hela tiden heller...

Jo, igår blev våran väg översvämmad (finns att se och läsa om på st.nu), men imorse hade vattnet sjunkit undan så pass att mankan kunde ta sig till jobbet och barnen till skolan, vilket var skönt, man har ju liksom vant sig vid att ha det lugnt och skönt här hemma på dagarna.


Nu ska jag ta och kolla till hästarna sen blir det nog högläge på benet.

Blir väl att vi ska åka ner till "gården" och köpa lite snarr sen ikväll. Kanske även att Vickan med fam. skulle komma förbi! Alltid trevligt!

(utom du vet när.....)


Idag ringde min kära vän T. Har inte pratat med henne på ett tag, så vi surrade ganska länge och bestämde att vi skulle försöka träffas kanske redan nästa vecka.

Sen ringde även min "nygamla" vän och surrade ett bra tag. Kul! Har saknat det!:-) Ska ta mitt onda ben och ta mig till henne i helgen och kolla på hennes nya;) spännande!!


Nu blir det hästarna sen måste jag nog äta lite oxå. Har inte alls samma aptit nu, kanske beror på tabletterna?, men sötsuget det klarar inget att ta död på!!MOHAAAHAAA!


Undrar hur det var på Betnér igår? Måste ringa Hanna. Känns lite tråkigt att jag inte kunde gå, hade verkligen sett fram emot det.


Don't worry, be happy!

Av noica - 2 oktober 2008 07:38

Ja idag var man uppe före tuppen! Har blåst så in i he***te inatt så jag har sovit väldigt "hackigt". Lika bra att kliva upp. Får försöka slumra i soffan en stund lite senare:)

Det verkar ju inte vilja sluta regna heller, var tog den fina hösten vägen?

Önskar att jag hade haft lite scrapbooking-grejer, det hade varit lagom att syssla med. Skulle även behöva göras nåt åt alla foton! Men nu har jag ju inga grejer så jag får väl helt enkelt kolla på tv.


Nä nu ska jag ta mig en kopp kaffe.


Tjao.

Av noica - 1 oktober 2008 20:34

Nu har jag varit till snälla syster Lena,som tagit bort alla kompresser och bytt ut all tejp som behövdes bytas. Blödde lite ur några sår men ingen fara. Tack snälla!

Passade även på att prata med mina kära kollegor, har ju inte setts på ett tag och kommer inte att ses på att tag. Även min chef kom och krama om mig och var väldigt omtänksam. Kändes bra.


Ikväll har Vickan m fam. varit här och fikat lite, trevligt! Sitter ju bara hemma hela dagarna och glor på tvn eller datorn med benet i högläge, såman blir lite sällskapssjuk:)


Imorgon blev jag tvungen att ställa in min dejt me Hanna, buhu. Vi skulle ut och käka sen skulle vi kolla på Magnus Betnér i tonhallen, men jag känner att jag inte orkar så hon fick ta med "en annan kompis". Vi ska ta igen det med en krogrunda framöver.

Det är som det är, blir inte alltid som man tänkt!


Snart börjar desperate housewifes, som jag har längtat.....?

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN ta en RIKTIG dusch! Byta sängkläder, tvätta mina extremt snygga strumpor, som jag ska ha på mig dygnet runt i 2

veckor. Åh vad skönt det ska bli!!


Nån som har nåt bra tips på en bra men relativt billig dator?, den här börjar hänga på sista versen.


Good bye.


Av noica - 1 oktober 2008 08:45

Igår kväll när jag satt och kollade på tv så tänkte jag att jag skulle börja ta bort lite kompresser. Så jag började med dom minsta. Det gick inte så bra.

På den första jag försökte ta loss så följde tejpen, som ska hålla ihop såret, med. Så jag tröck tillbaka alltihop och drog över en strumpa så att den skulle sitta kvar. Törs inte prova på några fler.

 Så nu måste jag kolla om jag kan få komma in och få hjälp att ta av dom. VILL JU DUSCHA!!!


Har sovit som en kratta inatt. Tog 2 tabletter innan jag gick och la mig. Allt började hur bra som helst, somnade fort och sov bra, men sen började det spöregna och blåsa satan och då kunde jag inte somna om riktigt igen. Men, men jag gör ju inte så mycket nu på dagarna såjag behöver ju inte sova så mycket:)


Nu blir det en stor kopp kaffe sen måste jag nog ringa till sjukahuset och kolla om jag kan få nån hjälp.


See you later!


Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards