Alla inlägg under februari 2009

Av noica - 12 februari 2009 09:47

avklarad!

Har varit till sjukgymnasten (en annan, då min var ledig) och fått min andra akupunkturbehandling.

Kan nämna att jag var lite nervös innan med tanke på hur jag mådde förra gången, men det gick mycket bättre denna gång :)

Det är en väldigt stark upplevelse och jag känner mig rätt mör.


Sedan min förra behandling (i måndags) har jag haft ondare i nacken, framförallt på morgonen, men det var tydligen helt normalt.

Fördelen med det är ju att man kommer upp på morgonen, haha!


Melina är bättre i magen, by the way!


Igår var jag och Vickan ut till Birstacity en sväng. Lämnade tillbaka ett par byxor och köpte ett par andra + en sjal och ett par tröjor. Konstigt att man kan handla fast man inte har någe cash!?

Trevligt var det i alla fall.


Nu ska jag lägga mig och vila en stund.


Tja!

Av noica - 10 februari 2009 07:46

Ja -17 grader när jag klev upp, brrrr. Hoppas att det varmare under dagen.


Stackars lilla Melina kunde inte sova igår natt. Vaknade hela tiden, var lessen osv, somnade tillslut vid halv 1. men det gick bra att få upp henne på morgonen, men honklagade över ont i magen.

När hon kom hem från skolan hade hon fortfarande ont i magen sa hon.

På kvällen när hon skulle sova vart det samma visa som dagen innan. Kunde inte sova och blev ledsen. Hon fick lägga sig i soffan med oss och då somnade hon till slut.

Undrar om det beror på fullmånen?!?


Imorse nämnde hon att hon fortfarande hade ont i magen, men skulle prova gå till skolan och ringa om det blev värre eller om hon ville komma hem.

undrar om hon ätit laktos?!?


Kunde inte somna om när jag vaknade pga att jag hade så ont i nacken att jag mådde illa, så det var bara att kliva upp! :-(

Så nu har jag precis ätit frukost och ska ta mig en god kopp med kaffe.


Ha en bra dag!




























































































Av noica - 9 februari 2009 15:23

Nya möjligheter!

Idag har jag varit till sjukgymnasten igen. Hon tyckte inte att behandlingen jag fått hittills har gett det resultat hon önskade. Så idag fick jag prova på akupuktur. Väldigt speciell upplevelse! Jag blev välldigt illamående och fick nästan hjärtklappning :( Det gick bra men jag blev väldigt tagen efteråt. Först vid 2-tiden började jag känna mig som människa igen.

Ska dit för ny behandling på torsdag, hoppas att det går bättre då.


Hade tänkt att jag skulle ta en prommis idag eftersom vädret var så fint, men det var bara att lägga ner. Hoppas att jag orkar ta mig ut en sväng ikväll eller imorgon om vädret tillåter :)


Nu ska jag ta och börja förbereda middagen!


Ciao!

Av noica - 7 februari 2009 14:02

Lördag och snön bara vräker ner!!!!


Igår tog jag med lillskrutt-Wirva hem när jag hämtade Meja på skolan. Sen kom Vickan och Nicke lagom  till tacosen var klar.

Jag, Vickan och småtjejerna for ner till gården så kidsen fick köpa godis och leka av sig lite. Sen blev fredagsmys med gotta framför tvn.


Nu är Melina på kalas och Vickan med familj ska alldeles strax till att fara. Jag och Meja ska duscha och göra oss fina sen fara och hämta Melina och vidare på middag hos Anders och Anna. Ska bli väldans kul!!!!


Igår kväll och nu hela förmiddagen har jag haft väldigt ont i nacken. Vet inte om det dels kan bero på att jag inte tog just några starka tabletter igår eller att jag gjort nåt eller om det var behandlingen hos sjukgymnasten?! Nu är det iallafall lite bättre, men nu har ju å andra sidan tagit lite "knark".


Nä nu ska jag vara lite social innan mina gäster ska fara.


Trevlig lördagskväll!!!


Av noica - 6 februari 2009 11:53

Nu har jag vari till sjukgymnasten och fått en genomkörare. Både skönt och smärtsamt. Fick en till övning som jag ska göra. Hon tyckte att rörligheten hade blivit mycket bättre! Känns skönt att det går åt rätt håll!

Jag känner mig ganska "uppgiven" med tanke på att man inte vet hur lång tid det kommer att ta tills jag är helt bra, men huvudsaken är ju att det går årt rätt håll :)

Ska dit på måndag igen. Får helt enkelt avvakta och se hur det är då.


For förbi hos V, där jag nu sitter och väntar på att hon ska duscha klart, och fick mig en kopp kaffe.


Idag ska Melina följa med en kompis hem efter skolan, så det är bara Mejaskrutten som ska hämtas sen. Jag tror att hon tycker att det är ganska skönt när hon får vara "ensam" hemma:)


Nä nu kommer V.


Ha det så länge.

Av noica - 5 februari 2009 08:21

idag med med världens bästa Victoria!


Har inte bestämt vad vi ska göra än, men nåt trevligt blir det.

Så nu ska jag ta en snabb kopp kaffe sen kasta mig in i duschen.

Måste även fara på apoteket och hämta ut mer medicin.


So long!

Av noica - 4 februari 2009 19:34

eller kanske inte ändå! Kan ju inte dricka någe nu när jag äter smärtstillande. Inte för att jag känner sånt himla sug efter att dricka, men ibland kan det ju vara gott med ett glas vin.


Idag har jag som vanligt inte gjort nåt särskilt. Pysslat lite med hästarna, pratat i telefon (en hel del) packat lite hö och tog en liten prommis med hunden och hämtade posten. Ja nu har ju vi inte brevlådan alldeles runt knuten utan 600 m från huset!:) Sjukgymnasten tyckte att jag skulle försöka gå ut och gå lite för att få igång cirkulationen. Så bäst att börja smått och sedan öka.....


Nacken är inte ett dugg bättre, men inte heller sämre som tur är :)

Se till att bli helt bra är det enda jag orkar fokusera på nu.


Har precis tagit en stark värktablett och känner att ögonen inte är med mig riktigt så jag tackar för mig nu.


Hoppas ni  får en trevlig onsdagskväll!


Av noica - 3 februari 2009 18:13

Idag har jag varit till frissan. Färgade utväxten samt att hon la in lite ljusa slingor, blev bra. Gick bra att sitta still i nästan 2 timmar, men sköljningen var inte nån hit. Fick bli tvätt utan massage idag :(

Men sen när hon skulle fixa till frisyren kom hon på att hon skulle locka det, sagt och gjort, massor med korkskruvar senare sitter man nu här och känner sig som.........ja den där tjejen i Dennis, typ. Men det är ju bara att tvätta och problem solved!


Var förbi på jobbet med mitt läkarintyg efteråt. Trevligt att träffa alla. Ska ju till sjukgymnasten på fredag så får vi se hur det är och vad hon säger och tycker om när och hur jag ska börja jobba igen.


Nä nu har jag lite att stå i


tja



Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards