Alla inlägg under mars 2009

Av noica - 4 mars 2009 07:29

Ingen bra start på den här dagen. Hade jätteont i nacken när jag vaknade + att jag har ont mellan och bakom ögonen, inte bra. Hoppas att det inte blir värre......

Tröck i mig 2 värktabletter direkt så nu är det bara att hålla tummarna...

Nu ska jag sätta på mig ett ansikte sen är det dags att dra till jobbet.


Ikväll får vi middagsgäster, trevligt!


Ha en bra dag. Snart är det helg igen. Då får man äta gotta:)

Igår efter att jag som vanligt däckat av i soffan ett par timmar, bakade jag och tjejerna tigerkaka. Mumsigt kvällsfika blev det. Jag tog bara en liten bit. Bra va? 


Av noica - 3 mars 2009 14:40

Tänkte fördriva tiden lite medans hovslagaren gör sitt jobb:)

Är det inte typiskt att alla utgifter hopar sig lite xtra när man inte har just någe pengar??! Men hästarna måste ha nya skor, så nåt annat får stryka på foten....


Idag har jag haft ont. Inge roligt. Var en pina att vara på jobbet, faktiskt. Hade helst legat hemma och kollat på nån film....men jag gjorde mina timmar.


Nu ska jag gå ut och packa lite hö. Kaffesugen är jag oxå. Sugen på nåt gott oxå. Åh, hur många dagar tar det innan suget släpper? Typ 3-4 eller? Lagom till helgen, när man får äta alltså.

Ska köpa hem lite mera frukt och vaniljkesella!


Ha det gott. Snart är denna meningslösa veckodag gjord. Har iallafall desperata husfruarna att se fram emot....


Tjineling!



Av noica - 2 mars 2009 18:31

Är såhimla sugen på nåt gott!! Åh vad jobbigt det är!!

Måste ta mig i kragen nu! Nån som har lite diciplin över????

Är skittrött efter att ha jobbat och varit på behandling idag. Så helst skulle jag bara vilja igga i soffan och käka glass i stora lass!

Men för att inte bli för frestad har jag en hel hög med "måsten", "bara för att" jag inte ska!  Grrrrr, vad arg jag blir på mig själv! Skärpning!


Har precis betalat räkningarna, vilket iof kommer bidra till mitt nya, lite sundare veckoliv, då kontot i stort sett är TOMT nu!

Med tanke på Försäkringskassans rykte lär man väl inte se skymten av dom pengarna på ett par månader. Om det är någon som känner att dom har lite för mycket slantar så går det bra att sätta in dom på  mitt konto. (maila så får ni kontonummret;)


Nä nu ska jag umgås med mina små sötisar en stund sen "måste" jag nog tvätta håret eller så, haha.


Hoppas det går lättare imorgon.



Av noica - 1 mars 2009 10:25

Men jag har inte orkat. Har ju som sagt börjat jobba halvtid och det har tagit ut sn rätt. Kvällarna har tillbringats i soffan halvsovandes. Men det är skönt att va på väg.... och få lite rutiner i vardagen igen.


I fredags fick jag äntligen akupunktur igen, vilket verkligen behövdes då jag kännt mig stelare och haft betydligt ondare senaste veckan.

På kvällen var det disco på gården. Det blev succé. Mycket folk. Syrran och hennes tre barn kom oxå + att syrran var snäll och hjälpte till, tack!

Tjejerna var rätt nöjda och trötta när vi kom hem. Kollade på Let´s Dance utröstningen och sen en stund på en film innan det var deags att sussa. Melina hade en kompis som sov över.


Igår var det såå himla fint väder så vi var ute hela dagen. Tränade hästen, åt varmkorv, bullar, drack varm oboý och grillade marchmallows, mums.

Sen blev det rutchkaneåkning från logtaket. Även  Cattis, Johan och barnen kom förbi på släde och joinade åkandet. Jag knäppte bara kort jag.

På kvällen blev det melodifestivalen med chips och godis.


Nu är Mankan och barnen och badar och jag ska bara poppa musik högt och njuta!!

Sen ska vi iväg på kalas hos Bob och Malin. Sebbe fyller 14, grattis. Ikväll ska Melina och Meja sova över hos varsin kompis och vi ska vara hundvakt till Tyckos(vår vovve) syrrra. Tills på torsdag. Kul för Tycko med lite sällis.

Jag ska se till att ta en bild på dom och lägga in, man kan inte tro att dom är helsyskon....


Ha en underbar söndag i det härliga vädret.


Lycka till alla som är ute och stakar i spåren nere i Dalarna.


PKNIS


Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards