Direktlänk till inlägg 3 oktober 2009

LÖÖÖÖRDAG!!!!!!!!!!!

Av noica - 3 oktober 2009 10:27

Tjoho, nu är det snart klart! Vardagsrummet. Har tapetserat om och målat och så.

Nu är magnus och hämtar nya soffan Skrattande

Hoppas att det blir bra, den är jävulskt stor! (och vi har VÄLDIGT litet vardagsrum). Men vi vill ha många sittplatser och rummet ska ju bara användas till TV- tittande och umgänge, så det blir nog bra.


Sen blir det städning idag igen. Hann inte riktigt klart igår efter som min dammsugare pajade, grrr. Så det var bara att fara och köpa en nySkrikandes. Men nu har jag en ny, fin, VIT sak, hahaha. Men den funkar bra iaf.


Nä nu måste jag sätta lite fart om jag ska hinna plocka bort alla verktyg och målarburkar, dammsuga, torka golv, putsa fönster och så vidare.


Längtar till ikväll när jag kan ligga i vår nya soffa och kolla på TV och äta ostbågar!!!!!


so long suckers! 
ANNONS
 
victoria

victoria

3 oktober 2009 11:07

Jag tror jag svimmar... ett till inlägg såhär snabbt!!! Bravvo!!

http://viret.bloggaratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av noica - 5 januari 2010 11:05

I´m back!!!!! Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva.... Började ju med att jag var sjuk innan jul= stressad! Sen var det alla julförberedelser med allt vad det innebär, sen julafton, sen bortplockning av jul, sen nyår, sen mankans ...

Av noica - 16 december 2009 10:45

Hemma idag med  Förkyld. Ont i huvudet, snorig, irriterad i halsen och stel i kroppen. Kanske man har fått svinisen??förmodligen bara en vanlig hederlig förkylning! Hur som helst så är det jävligt irriterande!!! Inte direkt att man känner eller har...

Av noica - 15 december 2009 10:34

Nu var det som vanligt ett tag sedan jag skrev, hihi. Jag jobbar fortfarande 75%, året ut. Jag går ff hos sjukgymnasten 1-2 ggr/veckan. jag matar, mockar och tränar mina hästar. Är med mina barn. Har julpyntat, bara granen som fattas. Har bakat ...

Av noica - 22 november 2009 21:11

Ja, vad har hänt sen sist då? På fredagen mådde jag inte så bra, ont i huvudet och nacken, yr och illamående. Men jag härdade ut till 13:20. Såg dessutom att jag enligt mitt schema nu när jag är sjukskriven att jag bara ska jobba till 13:30, och ja...

Av noica - 18 november 2009 21:20

Aldrig får det vara riktigt bra! I måndags fick jag sticka tidigare från jobbet för att jag fick magknip  iofs bara en halvtimme tidigare men ändå... I tisdags fick jag fara hem från jobbet tjugo över tio pga migrän. For hem och sov en stund så g...

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Allt eller inget?! med Blogkeen
Följ Allt eller inget?! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se