Direktlänk till inlägg 6 oktober 2009

Tisdag

Av noica - 6 oktober 2009 14:59

Mest meninglösa dagen på hela veckan.

Igår var jag till läkaren, som gjorde en grundlig undersökning och tog en massa prover ( som jag får svar på senare)

Hon ställde iaf samma diagnos som sjukgymnasten: att huvudvärken kommer från nacken. Blev sjukskriven 50% i 2 veckor, sen får vi se.

Ska till sjukgymnasten idag och få behandling, troligtvis akupunktur. Så ikväll lär jag ha ondare och inte få nånting gjort.

Ska iaf försöka gå igenom lite höst/vinter-kläder/skor med Meja medans Melina är på scouternaSkrattande.


Nu ska jag snart fara, så jag får skriva mer en annan gång. Måste även leta reda på sladdne så jag kan lägga in lite bilder.


Vi hade ju kalas för Melina i söndags. Hon fick jättemycket braiga presenter och var helnöjd!


Ha det gott!

 
ANNONS
 
Victoria

Victoria

8 oktober 2009 07:17

sladdne?? hehe
Jag swer framemot att se bilder.

http://viret.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av noica - 5 januari 2010 11:05

I´m back!!!!! Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva.... Började ju med att jag var sjuk innan jul= stressad! Sen var det alla julförberedelser med allt vad det innebär, sen julafton, sen bortplockning av jul, sen nyår, sen mankans ...

Av noica - 16 december 2009 10:45

Hemma idag med  Förkyld. Ont i huvudet, snorig, irriterad i halsen och stel i kroppen. Kanske man har fått svinisen??förmodligen bara en vanlig hederlig förkylning! Hur som helst så är det jävligt irriterande!!! Inte direkt att man känner eller har...

Av noica - 15 december 2009 10:34

Nu var det som vanligt ett tag sedan jag skrev, hihi. Jag jobbar fortfarande 75%, året ut. Jag går ff hos sjukgymnasten 1-2 ggr/veckan. jag matar, mockar och tränar mina hästar. Är med mina barn. Har julpyntat, bara granen som fattas. Har bakat ...

Av noica - 22 november 2009 21:11

Ja, vad har hänt sen sist då? På fredagen mådde jag inte så bra, ont i huvudet och nacken, yr och illamående. Men jag härdade ut till 13:20. Såg dessutom att jag enligt mitt schema nu när jag är sjukskriven att jag bara ska jobba till 13:30, och ja...

Av noica - 18 november 2009 21:20

Aldrig får det vara riktigt bra! I måndags fick jag sticka tidigare från jobbet för att jag fick magknip  iofs bara en halvtimme tidigare men ändå... I tisdags fick jag fara hem från jobbet tjugo över tio pga migrän. For hem och sov en stund så g...

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Allt eller inget?! med Blogkeen
Följ Allt eller inget?! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se