Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

Filmkväll

Av noica - 11 oktober 2009 21:00

Igår hade vi främmande av Vickan m fam. Käkade tacos och myste framför TVn. Såg 3 filmer med Johan Falk. Kan verkligen rekommendera dom. Jag och Vickan satt uppe till två. Vi ska se den 4:e ikväll.


Melina sov hos en kompis och Meja och Wirva satt uppe och kollade på körslaget:)


Idag har man knappt sett skymten av tjejerna, som har varit i kojan som dom byggde igår, hela dagen.


Var och hämtade min bil som blivit lite lagad vid 4 sen for jag och hämtade Melina och Evelina på kalas.

Blev tacos till middag idag igenFörvånad mumsfillibaba!


Fick gården grusad idag så jag har även hunnit med att kratta till kanterna lite. Fint blev det men måste nog ha lite mer grus eftersom det är rätt så tunt på vissa ställen. Men smakar det så kostar detRynkar på näsan.


Nä nu ska jag ta fram godisskålen(blev ingen igår) och slå igång filmen.


Ni ser väl fram emot att det är måndag imorgon? Härligt att få jobba lite igen, eller hur?


G´natt!

 
ANNONS
 
victoria

victoria

12 oktober 2009 09:36

4 an var ju inte alls lika bra :(
tack för en mysig kväll!! Är alltid det när vi är hos er.
Kram Victoria

http://viret.bloggaratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av noica - 5 januari 2010 11:05

I´m back!!!!! Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva.... Började ju med att jag var sjuk innan jul= stressad! Sen var det alla julförberedelser med allt vad det innebär, sen julafton, sen bortplockning av jul, sen nyår, sen mankans ...

Av noica - 16 december 2009 10:45

Hemma idag med  Förkyld. Ont i huvudet, snorig, irriterad i halsen och stel i kroppen. Kanske man har fått svinisen??förmodligen bara en vanlig hederlig förkylning! Hur som helst så är det jävligt irriterande!!! Inte direkt att man känner eller har...

Av noica - 15 december 2009 10:34

Nu var det som vanligt ett tag sedan jag skrev, hihi. Jag jobbar fortfarande 75%, året ut. Jag går ff hos sjukgymnasten 1-2 ggr/veckan. jag matar, mockar och tränar mina hästar. Är med mina barn. Har julpyntat, bara granen som fattas. Har bakat ...

Av noica - 22 november 2009 21:11

Ja, vad har hänt sen sist då? På fredagen mådde jag inte så bra, ont i huvudet och nacken, yr och illamående. Men jag härdade ut till 13:20. Såg dessutom att jag enligt mitt schema nu när jag är sjukskriven att jag bara ska jobba till 13:30, och ja...

Av noica - 18 november 2009 21:20

Aldrig får det vara riktigt bra! I måndags fick jag sticka tidigare från jobbet för att jag fick magknip  iofs bara en halvtimme tidigare men ändå... I tisdags fick jag fara hem från jobbet tjugo över tio pga migrän. For hem och sov en stund så g...

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Allt eller inget?! med Blogkeen
Följ Allt eller inget?! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se