Direktlänk till inlägg 25 oktober 2009

Vintertid

Av noica - 25 oktober 2009 09:49

Nu är det bara snön som fattas!


Fundrar på att börja med julklapparna. Tänker iofs så varje år, men blir aldrig så. Kan liksom inte om jag inte har lite julkänsla och för att få den behövs typ snö eller julpynt osv. Hur som helst så ska jag verkligen försöka handla några paket innan dec.


Idag ska vi dra fram tvättmaskinen och kolla vad som är fel. Verkar som att det läcker vatten nånstans. Hoppas att det inte är nåt allvarligt fel.


Nu ska jag dricka en kopp kaffe så att man vaknar till riktigt.


Vädret är ju trist idag, men man får försöka ta sig i kragen och hitta på nåt iaf. Även om det känns tungt när dimman ligger tät över byn..


Bjuder på lite bilder från 40 års kalas tidigare i höst   Mankan

  ja, vad säger man...   så här har ni aldrig sett snövit tidigare...   födelsedagspolisen


För övrigt en väldigt rolig fest!!!

 
ANNONS
 
Siv

Siv

25 oktober 2009 10:18

Julklappar är kul...Iallafall papprena. Vilka lustiga människor du visar!!! /Siv

http://knatten.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av noica - 5 januari 2010 11:05

I´m back!!!!! Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva.... Började ju med att jag var sjuk innan jul= stressad! Sen var det alla julförberedelser med allt vad det innebär, sen julafton, sen bortplockning av jul, sen nyår, sen mankans ...

Av noica - 16 december 2009 10:45

Hemma idag med  Förkyld. Ont i huvudet, snorig, irriterad i halsen och stel i kroppen. Kanske man har fått svinisen??förmodligen bara en vanlig hederlig förkylning! Hur som helst så är det jävligt irriterande!!! Inte direkt att man känner eller har...

Av noica - 15 december 2009 10:34

Nu var det som vanligt ett tag sedan jag skrev, hihi. Jag jobbar fortfarande 75%, året ut. Jag går ff hos sjukgymnasten 1-2 ggr/veckan. jag matar, mockar och tränar mina hästar. Är med mina barn. Har julpyntat, bara granen som fattas. Har bakat ...

Av noica - 22 november 2009 21:11

Ja, vad har hänt sen sist då? På fredagen mådde jag inte så bra, ont i huvudet och nacken, yr och illamående. Men jag härdade ut till 13:20. Såg dessutom att jag enligt mitt schema nu när jag är sjukskriven att jag bara ska jobba till 13:30, och ja...

Av noica - 18 november 2009 21:20

Aldrig får det vara riktigt bra! I måndags fick jag sticka tidigare från jobbet för att jag fick magknip  iofs bara en halvtimme tidigare men ändå... I tisdags fick jag fara hem från jobbet tjugo över tio pga migrän. For hem och sov en stund så g...

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Allt eller inget?! med Blogkeen
Följ Allt eller inget?! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se