Direktlänk till inlägg 26 oktober 2009

Vaccination

Av noica - 26 oktober 2009 10:11

Känns allt mer som rätt beslut att inte vaccinera sig när man läser inslaget i dagens aftonbladet. Känns som att det här vacc. inte är tillräckligt testat än och dessutom är ju flunsan i sig inte farligare än nån annan flunsa.

Dom vill ju att man ska vacc. sig för att stoppa spridningen och minska risken för att ekonomin och samhället ska drabbas. Frågan är vad som är dyrast, Köpa in på tok för mycket vacc. eller...ja, jag vet inte , bara en fundering.


Idag ska jag städa undan lite här hemma, sen får vi se vad vi hittar på, småtrollen och jag!


JAG VILL HA KYLA!!!!!!(och gärna LITE snö)


Dom här två bryr sig inte så mycket om vädret:  

Mina sötnosar :)

Men det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder eller hur??


Nä nu ska jag ta en svängom med dammsugaren! Yiihaa!

 
ANNONS
 
Sara

Sara

26 oktober 2009 13:49

Herregud vilka stora barn du har!! Å söta såklart som sin mor! =) Jag håller med dig angående vaccinationen. Får jag svinisen tror jag min kropp klarar av att tackla det..spruta in massa skit som inte är väl beprövat k änns inte OK för mig...

http://www.salibe.blogg.se

 
Ingen bild

erica

26 oktober 2009 23:08

Dammsuger du varje dag du?!?!?!

 
Ingen bild

noica

27 oktober 2009 14:01

Om jag dammsuger varje dag?? Hm, nä inte riktigt, men när man har hund blir det rätt ofta.

 
Therese

Therese

1 november 2009 19:56

Det kan ju vara bra att så många som möjligt vaccinerar sig... Bara man inte tvingar dom som inte vill! De personer som har vaccinerat sig borde isf. inte smitta den som inte vaccinerat sig vilket i sin tur borde vara bra för både dig och mig :)

http://therese.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av noica - 5 januari 2010 11:05

I´m back!!!!! Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva.... Började ju med att jag var sjuk innan jul= stressad! Sen var det alla julförberedelser med allt vad det innebär, sen julafton, sen bortplockning av jul, sen nyår, sen mankans ...

Av noica - 16 december 2009 10:45

Hemma idag med  Förkyld. Ont i huvudet, snorig, irriterad i halsen och stel i kroppen. Kanske man har fått svinisen??förmodligen bara en vanlig hederlig förkylning! Hur som helst så är det jävligt irriterande!!! Inte direkt att man känner eller har...

Av noica - 15 december 2009 10:34

Nu var det som vanligt ett tag sedan jag skrev, hihi. Jag jobbar fortfarande 75%, året ut. Jag går ff hos sjukgymnasten 1-2 ggr/veckan. jag matar, mockar och tränar mina hästar. Är med mina barn. Har julpyntat, bara granen som fattas. Har bakat ...

Av noica - 22 november 2009 21:11

Ja, vad har hänt sen sist då? På fredagen mådde jag inte så bra, ont i huvudet och nacken, yr och illamående. Men jag härdade ut till 13:20. Såg dessutom att jag enligt mitt schema nu när jag är sjukskriven att jag bara ska jobba till 13:30, och ja...

Av noica - 18 november 2009 21:20

Aldrig får det vara riktigt bra! I måndags fick jag sticka tidigare från jobbet för att jag fick magknip  iofs bara en halvtimme tidigare men ändå... I tisdags fick jag fara hem från jobbet tjugo över tio pga migrän. For hem och sov en stund så g...

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Allt eller inget?! med Blogkeen
Följ Allt eller inget?! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se