Direktlänk till inlägg 29 oktober 2009

Nu är det snart slut på veckan...

Av noica - 29 oktober 2009 22:41

....det är dags för fredaaaagsmyyyyyys!


Idag har jag varit ledig och imorgon kommer jag oxå att vara ledig, jippkaiyej!!


Idag har jag märkt färdigt mina barnkläder som jag ska sälja på marknaden i helgen. Fixat stallet, burit in ved, dammsugit och haft trevligt fikafrämmande av Helena och barnen Skrattande har vi oxå hunnit med. Barnen har pysslat och ritat. När Mankan kom hem for jag och fixade hem lite spånbalar Skrattande. Sen vidare till Erica och hämtade mina ljus som jag köpte på partyt.

Imorgon funderar jag på om vi ska fara till toys r us. Hinner vi ska vi baka lite oxå och sen på kvällen ska barnen på halloweendisco/maskerad.

På söndag tänkte vi gå på bio och se Upp!


Bäst att skynda sig att handla och göra lite skojigt innan jag betalar räkningarna....


Nu vill Mankan ha datorn så so long suckers!"Vet ni förresten vad det är för likhet på en Rik Östermalmskärring och en HipHopare?????

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


                                              

-Jo båda bär guldkedja, använder hatt inomhus och kräver respekt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av noica - 5 januari 2010 11:05

I´m back!!!!! Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva.... Började ju med att jag var sjuk innan jul= stressad! Sen var det alla julförberedelser med allt vad det innebär, sen julafton, sen bortplockning av jul, sen nyår, sen mankans ...

Av noica - 16 december 2009 10:45

Hemma idag med  Förkyld. Ont i huvudet, snorig, irriterad i halsen och stel i kroppen. Kanske man har fått svinisen??förmodligen bara en vanlig hederlig förkylning! Hur som helst så är det jävligt irriterande!!! Inte direkt att man känner eller har...

Av noica - 15 december 2009 10:34

Nu var det som vanligt ett tag sedan jag skrev, hihi. Jag jobbar fortfarande 75%, året ut. Jag går ff hos sjukgymnasten 1-2 ggr/veckan. jag matar, mockar och tränar mina hästar. Är med mina barn. Har julpyntat, bara granen som fattas. Har bakat ...

Av noica - 22 november 2009 21:11

Ja, vad har hänt sen sist då? På fredagen mådde jag inte så bra, ont i huvudet och nacken, yr och illamående. Men jag härdade ut till 13:20. Såg dessutom att jag enligt mitt schema nu när jag är sjukskriven att jag bara ska jobba till 13:30, och ja...

Av noica - 18 november 2009 21:20

Aldrig får det vara riktigt bra! I måndags fick jag sticka tidigare från jobbet för att jag fick magknip  iofs bara en halvtimme tidigare men ändå... I tisdags fick jag fara hem från jobbet tjugo över tio pga migrän. For hem och sov en stund så g...

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Allt eller inget?! med Blogkeen
Följ Allt eller inget?! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se