Direktlänk till inlägg 30 oktober 2009

Fredag, lördag, söndag

Av noica - 30 oktober 2009 21:42

idag har jag märkt leksaker och skor till marknaden. For ut med Vickan och lämnade alltsammans strax efter kl 3. Efter det for vi på nya leksaksaffären och ordnadel ite presanger till div kalas. Köpte även dom 2 första julklapparna till tjejerna Skrattande


Efter middagen var det ju dags för disco nere på gården.Tyvärr så glömde jag ta med mig kameran.... Tjejerna var väldigt förväntansfulla. Meja frågade redan efter frukost om det var dags att ta på halloweenkläderna. Sötnosen :)som för övrigt tappade sin tredje tand på 12 dagar, igår. Av 6 tappade tänder är det bara 2 som har kommit fram riktigt.


Nu har mankan somnat i soffan och det verkar misstänkt tyst i tjejernas tvrum. måste nog gå och kolla så att det inte står något gott framme som Tycko kan smaska i sig. Själv har man tryckt i sig alldeles för mycket godis, som vanligt. Att man aldrig lär sig????!!!!!


Nä nu ska jag surfa vidare.

 
ANNONS
 
Tinaz

Tinaz

31 oktober 2009 08:41

Hej! Här har det hänt grjer på bloggen ser jag! Finfint!

Vi har ju flyttat till världsmetropolen timrå ju =)

Pössen stumps!

http://tinaz.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av noica - 5 januari 2010 11:05

I´m back!!!!! Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva.... Började ju med att jag var sjuk innan jul= stressad! Sen var det alla julförberedelser med allt vad det innebär, sen julafton, sen bortplockning av jul, sen nyår, sen mankans ...

Av noica - 16 december 2009 10:45

Hemma idag med  Förkyld. Ont i huvudet, snorig, irriterad i halsen och stel i kroppen. Kanske man har fått svinisen??förmodligen bara en vanlig hederlig förkylning! Hur som helst så är det jävligt irriterande!!! Inte direkt att man känner eller har...

Av noica - 15 december 2009 10:34

Nu var det som vanligt ett tag sedan jag skrev, hihi. Jag jobbar fortfarande 75%, året ut. Jag går ff hos sjukgymnasten 1-2 ggr/veckan. jag matar, mockar och tränar mina hästar. Är med mina barn. Har julpyntat, bara granen som fattas. Har bakat ...

Av noica - 22 november 2009 21:11

Ja, vad har hänt sen sist då? På fredagen mådde jag inte så bra, ont i huvudet och nacken, yr och illamående. Men jag härdade ut till 13:20. Såg dessutom att jag enligt mitt schema nu när jag är sjukskriven att jag bara ska jobba till 13:30, och ja...

Av noica - 18 november 2009 21:20

Aldrig får det vara riktigt bra! I måndags fick jag sticka tidigare från jobbet för att jag fick magknip  iofs bara en halvtimme tidigare men ändå... I tisdags fick jag fara hem från jobbet tjugo över tio pga migrän. For hem och sov en stund så g...

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Allt eller inget?! med Blogkeen
Följ Allt eller inget?! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se