Direktlänk till inlägg 31 oktober 2009

Trick or treat?

Av noica - 31 oktober 2009 23:41

Blir inte så många som kommer och knackar på när man bor på landet. Hittills har det varit hit.....0 st Flört

Tur det eftersom jag inte hade laddat med en massa godis hemma.


Idag har jag varit på bytesmarknaden hela dagen. Fyndade en hel del braiga saker som tex helt nya pjäxor, ett vinterset till Melina och täckjacka till Meja, tröjor, byxor, stallkläder, dataspel och böcker.  Ca 700 kr totalt, men vi får se vad slutsumman blir när jag får veta hur mycket jag sålt för( 400 kr vet jag hittills). Får se om jag orkar lägga upp lite bilder imorgon.


For och handlade efter att jag dumpat Vickan sen hem och plocka undan lite. Lagom till jag var klar kom Lubbe och Madde och tjejerna förbi med lite kläder!!!! Dom skulle bara titta förbi en snabbis men det sllutade med att dom käkade tacos här och surrade i 4 timmar. Alltid lika trevligt och många skratt när vi träffas.


Melina har en kompis som sover över här. Imorgon ska jag gå på bio med tjejerna och varsin kompis. Nä nnu tror jag att jag ska kolla igenom lite kläder jag fick från Madde.


Sleep tight, don´t let the bedbugs biteFlört 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av noica - 5 januari 2010 11:05

I´m back!!!!! Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva.... Började ju med att jag var sjuk innan jul= stressad! Sen var det alla julförberedelser med allt vad det innebär, sen julafton, sen bortplockning av jul, sen nyår, sen mankans ...

Av noica - 16 december 2009 10:45

Hemma idag med  Förkyld. Ont i huvudet, snorig, irriterad i halsen och stel i kroppen. Kanske man har fått svinisen??förmodligen bara en vanlig hederlig förkylning! Hur som helst så är det jävligt irriterande!!! Inte direkt att man känner eller har...

Av noica - 15 december 2009 10:34

Nu var det som vanligt ett tag sedan jag skrev, hihi. Jag jobbar fortfarande 75%, året ut. Jag går ff hos sjukgymnasten 1-2 ggr/veckan. jag matar, mockar och tränar mina hästar. Är med mina barn. Har julpyntat, bara granen som fattas. Har bakat ...

Av noica - 22 november 2009 21:11

Ja, vad har hänt sen sist då? På fredagen mådde jag inte så bra, ont i huvudet och nacken, yr och illamående. Men jag härdade ut till 13:20. Såg dessutom att jag enligt mitt schema nu när jag är sjukskriven att jag bara ska jobba till 13:30, och ja...

Av noica - 18 november 2009 21:20

Aldrig får det vara riktigt bra! I måndags fick jag sticka tidigare från jobbet för att jag fick magknip  iofs bara en halvtimme tidigare men ändå... I tisdags fick jag fara hem från jobbet tjugo över tio pga migrän. For hem och sov en stund så g...

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Allt eller inget?! med Blogkeen
Följ Allt eller inget?! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se