Alla inlägg under oktober 2009

Av noica - 10 oktober 2009 11:02

Såg att jag skrivit lördagskväll i förra inlägget, men jag var nog lite för trött...


Idag har vi "begränsad" framkomlighet på vägen eftersom dom håller på och gräver ur och dikar. Sen blir det lite nytt grus. Även till våran gårdCool så attman slipper lervällingen till våren.


Här har man hunnit med att ta ut hästarna, rastat hunden, ätit frukost, surfat och barnen (å jag ska jag erkänna) har sjungit lite karaoke. Nu blir det  till att riva sängkläder och ta en dans med snabeldraken. Ja och sen måste man väl ta sig ut i fin vädret!


Mankan är ju på älgjakt, men blir han inte alldeles för sen ska jag nog ta mig en ridturGlad.


Hoppas att ni får en härlig dag!

ANNONS
Av noica - 9 oktober 2009 23:51

ja då sitter man här en lördagskväll, alldeles ensam.... barnen har somnat lite här och där och mankan gick och la sig för typ 2 timmar sedan. Jakt imorgon :)


Själv har jag lämnat bilen hos Christian över helgen. han har så snällt lovat fixa (om det går) i helgen. Sen har jag tillsammans med Cattis stått på Gården och sålt massor med godis ikväll.


Värsta grejen hände dessutom. Medan jag stod och plockade godis till en kille på kanske 12 bast, kände jag att nåt inte stämde?! och jo mycket riktigt, jag hade tappat kjolen *asg* den låg runt fotknölarna på mig, hahahaha. Men eftersom jag inte vill eller hoppades att ingen skulle märka nåt, sparkade jag den åt sidan och fortsatte att hjälpa min "kund". Som tur var hade jag en ganska lång kofta på mig (öppen dock) annars hade jag nog dött av skam.


Men nu har jag hämtat mig. och tror nog att jag törs visa mig där igen......


Nä nu slog kl 12, fan dags att gå och sussa.


-sleep tight!-

ANNONS
Av noica - 8 oktober 2009 21:16

Nu har jag jobbat halvtid i tre dagar och jag känner att jag orkar mer redan. Liksom fått lite gnista tillbaka. Huvudvärken är kvar och jag har fått ondare i nacken, men det hör kanske till behandlingen?Obestämd


Idag efter jobbet for jag med bästaste Vickan till birsta och gjorde av med lite pengar. Köpte bla ett par nya stövlar, 2 brallor och en storkofta. Koftan blir ingen keeper:( tror jag, ska känna efter lite.


Nu sitter jag i soffan, nya fina soffanSkrattandeoch surfar runt lite på nätet medans magnus kollar på nåt på fyran. Hästarna är intagna för natten och jag borde nog egentligen gå och lägga mig, men.........

Höll inte på att ta mig upp imorse å det lär ju inte bli lättare imorgon???

Imorgon kväll ska jag stå på gården.


Av noica - 6 oktober 2009 14:59

Mest meninglösa dagen på hela veckan.

Igår var jag till läkaren, som gjorde en grundlig undersökning och tog en massa prover ( som jag får svar på senare)

Hon ställde iaf samma diagnos som sjukgymnasten: att huvudvärken kommer från nacken. Blev sjukskriven 50% i 2 veckor, sen får vi se.

Ska till sjukgymnasten idag och få behandling, troligtvis akupunktur. Så ikväll lär jag ha ondare och inte få nånting gjort.

Ska iaf försöka gå igenom lite höst/vinter-kläder/skor med Meja medans Melina är på scouternaSkrattande.


Nu ska jag snart fara, så jag får skriva mer en annan gång. Måste även leta reda på sladdne så jag kan lägga in lite bilder.


Vi hade ju kalas för Melina i söndags. Hon fick jättemycket braiga presenter och var helnöjd!


Ha det gott!

Av noica - 3 oktober 2009 10:27

Tjoho, nu är det snart klart! Vardagsrummet. Har tapetserat om och målat och så.

Nu är magnus och hämtar nya soffan Skrattande

Hoppas att det blir bra, den är jävulskt stor! (och vi har VÄLDIGT litet vardagsrum). Men vi vill ha många sittplatser och rummet ska ju bara användas till TV- tittande och umgänge, så det blir nog bra.


Sen blir det städning idag igen. Hann inte riktigt klart igår efter som min dammsugare pajade, grrr. Så det var bara att fara och köpa en nySkrikandes. Men nu har jag en ny, fin, VIT sak, hahaha. Men den funkar bra iaf.


Nä nu måste jag sätta lite fart om jag ska hinna plocka bort alla verktyg och målarburkar, dammsuga, torka golv, putsa fönster och så vidare.


Längtar till ikväll när jag kan ligga i vår nya soffa och kolla på TV och äta ostbågar!!!!!


so long suckers!Av noica - 2 oktober 2009 07:14

Fan jag vet att jag är sämst på att uppdatera!

Jag har inte mått så bra den sista tiden och är för tillfället sjukskriven. Jag har ju för er som inte redan vet haft en hemsk huvudvärk, dagligen, sen i somras.

Nu har jag äntligen fått komma till en sjkgymnast igen och jag ska träffa läkaren till veckan. Det hon har konstaterat (sjukgymnasten) är att värken troligast kommer från nacken, så nu får jag behandligar av div slag och hemövningar. Får hoppas att jag blir bra snart...


Hemma däremot händer det grejer. Tvättkorgen har aldrig haft så mycket främmande, dammtussarna har årsstämma och alla andra som bor här verkar tro på magi Flört

Men det kommer att bli såå fint när det är klart!

Så idag är det städning på schemat och sen kan vi slå igång värmen och göra vinter i helgen.


Nån som förresten har nåt bra tips på snygga blomkrukor till v.rummet skulle vilja ha svarta eller gråa tror jag.


Ha det gott alla go´grisar....och alla ni andra medTungan ute

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Allt eller inget?! med Blogkeen
Följ Allt eller inget?! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se