Direktlänk till inlägg 1 november 2009

Slut på det roliga

Av noica - 1 november 2009 22:32

Ja nu är helgen över. Men den har varit lugn och skön. Förutom en massa rännande fram och tillbaks till Bergeforsen 3 dagar i rad.....


Idag tog jag med mig tjejerna och varsin kompis på bio. Såg Upp! den var väl helt ok. Inte bland de bästa man sett, men ....trevlig.

Stog och småsurrade med en 38-årig(?) pappa utanför bion innan dom öppnade och han sa att den bästa han sett var bilar, så den ska vi ta och se till veckan tror jag.


Hade sålt så pass att jag gick totalt ca 300 kr + efter att jag shoppat "nytt" i helgen. Så då var det ju helt klart värt detSkrattande.


Nu ska jag ta och hoppa in i duschen innan jag ska gå och sova. Resten av familjen ligger som vanligt redan.


G´natt!


PS hur jag vet att han var 38??? Jo, Meja förhörde honom om ålder, antal barn, deras ålder osv.....Ibland är hon inte så blygFlört

 
ANNONS
 
victoria

victoria

2 november 2009 08:36

var han snygg då? 38 åringen?

http://viret.bloggaratis.se

 
noica

noica

2 november 2009 20:38

Om han var snygg? Inte min smak, men han såg väl rätt bra ut :) Mer din smak isf :)

http://noica.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av noica - 5 januari 2010 11:05

I´m back!!!!! Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva.... Började ju med att jag var sjuk innan jul= stressad! Sen var det alla julförberedelser med allt vad det innebär, sen julafton, sen bortplockning av jul, sen nyår, sen mankans ...

Av noica - 16 december 2009 10:45

Hemma idag med  Förkyld. Ont i huvudet, snorig, irriterad i halsen och stel i kroppen. Kanske man har fått svinisen??förmodligen bara en vanlig hederlig förkylning! Hur som helst så är det jävligt irriterande!!! Inte direkt att man känner eller har...

Av noica - 15 december 2009 10:34

Nu var det som vanligt ett tag sedan jag skrev, hihi. Jag jobbar fortfarande 75%, året ut. Jag går ff hos sjukgymnasten 1-2 ggr/veckan. jag matar, mockar och tränar mina hästar. Är med mina barn. Har julpyntat, bara granen som fattas. Har bakat ...

Av noica - 22 november 2009 21:11

Ja, vad har hänt sen sist då? På fredagen mådde jag inte så bra, ont i huvudet och nacken, yr och illamående. Men jag härdade ut till 13:20. Såg dessutom att jag enligt mitt schema nu när jag är sjukskriven att jag bara ska jobba till 13:30, och ja...

Av noica - 18 november 2009 21:20

Aldrig får det vara riktigt bra! I måndags fick jag sticka tidigare från jobbet för att jag fick magknip  iofs bara en halvtimme tidigare men ändå... I tisdags fick jag fara hem från jobbet tjugo över tio pga migrän. For hem och sov en stund så g...

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Allt eller inget?! med Blogkeen
Följ Allt eller inget?! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se