Direktlänk till inlägg 2 november 2009

Fullspäckad vecka

Av noica - 2 november 2009 20:39

Idag har jag ju börrjat jobba 75%Skrattande Det gick jättebra idag, får hoppas att det forttsätter så.

For och solade lite efter jobbet, najs de! Sen hämtade jag barnen.

Efter maten fixade jag med ny inloggning till banken (vilket jag skjutit på alldeles för länge) sen bar det iväg ut och tränade storhästen lite. Gick jättebra! Allt vi tränat på tidigare men inte gjort på ett tag satt.

Sen fixade jag stallet och tog in de små liven.


Nu sitter jag nyduschad (2 ggn idag!) i soffan och myser med datorn Skrattande eller var det katten?!

Sneglar lite på Ullared på TV. Fan det är lite som Torsk på tallin *asg* Vilka jävla orginal!


Som vanligt sugen som fan på goodis, men jag ska bannemig inte!!!! Får ta och koka lite te ist.


Imorgon funderar jag starkt på att baka

  

vi får se om lusten finns kvar imorgon....


På onsdag ska vi troligtvis fira Max, torsdag ska tjejerna rida (och jag ), fredag är än så länge oplanerad (ev gården), lördag ska vi fira Emma och söndag, ja det är väl vilodag det Cool.


So long 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av noica - 5 januari 2010 11:05

I´m back!!!!! Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva.... Började ju med att jag var sjuk innan jul= stressad! Sen var det alla julförberedelser med allt vad det innebär, sen julafton, sen bortplockning av jul, sen nyår, sen mankans ...

Av noica - 16 december 2009 10:45

Hemma idag med  Förkyld. Ont i huvudet, snorig, irriterad i halsen och stel i kroppen. Kanske man har fått svinisen??förmodligen bara en vanlig hederlig förkylning! Hur som helst så är det jävligt irriterande!!! Inte direkt att man känner eller har...

Av noica - 15 december 2009 10:34

Nu var det som vanligt ett tag sedan jag skrev, hihi. Jag jobbar fortfarande 75%, året ut. Jag går ff hos sjukgymnasten 1-2 ggr/veckan. jag matar, mockar och tränar mina hästar. Är med mina barn. Har julpyntat, bara granen som fattas. Har bakat ...

Av noica - 22 november 2009 21:11

Ja, vad har hänt sen sist då? På fredagen mådde jag inte så bra, ont i huvudet och nacken, yr och illamående. Men jag härdade ut till 13:20. Såg dessutom att jag enligt mitt schema nu när jag är sjukskriven att jag bara ska jobba till 13:30, och ja...

Av noica - 18 november 2009 21:20

Aldrig får det vara riktigt bra! I måndags fick jag sticka tidigare från jobbet för att jag fick magknip  iofs bara en halvtimme tidigare men ändå... I tisdags fick jag fara hem från jobbet tjugo över tio pga migrän. For hem och sov en stund så g...

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Allt eller inget?! med Blogkeen
Följ Allt eller inget?! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se