Direktlänk till inlägg 8 november 2009

Fars dag

Av noica - 8 november 2009 10:33

Mankan kör stenhårt med ett uttryck som min kära far lärde honom "På farsdag gör far som far vill!"

Just nu är han med Nicke och kollar på nåt han kanske ska köpa.

Barnen kollar (ok jag sneglar lite jag med) på Natt på museet. Måste nog faktiskt se den(hela) jag med, den verkar ju rätt bra Skrattande


Igår var vi och firade Emma som fyllde 16. Det blev tacos och sen friterad banan med glass, mums. For väl hem vid 22-snåret. Mycket trevligt som vanligt.

Julen kom på tal när vi var där. Fattar inte att det ska vara sånt krångel varje jul. Känns som att man alltid gör nån besviken. Men vi har ju firat jul med "min" familj 2 år i rad nu så det är väl på tiden att vi är med mankans iår. Men då vet vi inte riktigt hur och var?! Bob och Malin är med på allt, Mats tyckte vi kunde vara hos dom, Lilian att vi kunde vara hos henne och vi vet ingenting känns det som. Ja vi får väl se hur det blir.....

Tycker bara att det känns lite trist eftersonm jag vill att julen ska vara mysig osv, men det blir liksom inte det när det blir en massa krångel....


Idag ska vi ta och fara och köpa present till mankan och pappa. Det är ju farsdag idag. Sen åker vi ut till mamma och pappa och fikar liteGlad

Kommer vi inte hem allt för sent så tror jag att vi ska försöka baka lite. Har varit sugen på det ett tag nu men det har liksom inte blivit av av div anledningar.


Måste även försöka göra klart med jultidningarna, börja med julklappslistan, planera julen, fixa alla papper som ska in till FK, säkert nåt mer som jag glömt.


Nä nu ska jag slänga i en maskin tvätt sen blir det en kaffe innan vi gör oss klar att fara.


Hoppas att ni får en härlig dag, åsså håller vi tummarna för att det blir lite kallare och kanske tom lite snö! 
ANNONS
 
Sara

Sara

9 november 2009 07:56

På julen är jag med MIN släkt och så är det bara. Så kommer det även vara när vi skaffar barn. Ev att jag har jul hemma om nån inte blir nöjd så får dom som vill komma till oss. Christians släkt firar inte jul på samma sätt som min så det blir nog inga problem, men det där är ju ett dilemma i varenda familj tror jag!!

http://www.salibe.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av noica - 5 januari 2010 11:05

I´m back!!!!! Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva.... Började ju med att jag var sjuk innan jul= stressad! Sen var det alla julförberedelser med allt vad det innebär, sen julafton, sen bortplockning av jul, sen nyår, sen mankans ...

Av noica - 16 december 2009 10:45

Hemma idag med  Förkyld. Ont i huvudet, snorig, irriterad i halsen och stel i kroppen. Kanske man har fått svinisen??förmodligen bara en vanlig hederlig förkylning! Hur som helst så är det jävligt irriterande!!! Inte direkt att man känner eller har...

Av noica - 15 december 2009 10:34

Nu var det som vanligt ett tag sedan jag skrev, hihi. Jag jobbar fortfarande 75%, året ut. Jag går ff hos sjukgymnasten 1-2 ggr/veckan. jag matar, mockar och tränar mina hästar. Är med mina barn. Har julpyntat, bara granen som fattas. Har bakat ...

Av noica - 22 november 2009 21:11

Ja, vad har hänt sen sist då? På fredagen mådde jag inte så bra, ont i huvudet och nacken, yr och illamående. Men jag härdade ut till 13:20. Såg dessutom att jag enligt mitt schema nu när jag är sjukskriven att jag bara ska jobba till 13:30, och ja...

Av noica - 18 november 2009 21:20

Aldrig får det vara riktigt bra! I måndags fick jag sticka tidigare från jobbet för att jag fick magknip  iofs bara en halvtimme tidigare men ändå... I tisdags fick jag fara hem från jobbet tjugo över tio pga migrän. For hem och sov en stund så g...

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Allt eller inget?! med Blogkeen
Följ Allt eller inget?! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se