Direktlänk till inlägg 14 november 2009

Blir aldrig som man tänkt...

Av noica - 14 november 2009 16:06

Har ju skrivit här flera gånger att jag kännt mig lite sugen på att baka men att det inte har blivit.....men så imorse var det då äntligen dags att göra slag i saken. Men tror ni inte på f*n att jästj**eln hade gått ur tiden. Typiskt!


Melina for på hajk igårkväll och  vi andra ifamiljen tog det bara soft framför tvn och käkade ostbågar och godis. Idag hade vi bestämt att Mankan skulle hämta Melina samt skjutsa Meja och Agnes till farmor, för hon skulle ta med dom på teaterSkrattande, så att jag kunde rida medans. Meeeen vad händer då? Jo det blir pissregn!!! Men jag tog tjuren vid hornen och gick ut i skitvädret och fixade stallet och eldade skräp i tunnan och städade undan lite annat krafs ute. Hästarna var ju dyblöt så någon ridning var inte att tänka på men jag tog och tränade dom istället. Lillhästen börjar fatta lite grann av övningarna nu.

Tidigare i vecka tränade jag båda samtidigt, vilket gick bra men lillhästen gjorde bara som den stora och fattade nog inte riktigt varför....


Nu är mankan och barnen på väg hem och jag ska ta mig en härlig dusch. Sen blir det tacos med Erica och Robin!

Får se vad som händer sen...kanske lite GH eller nån film...


Ha en mysig kväll!

So long suckers!

 
ANNONS
 
victoria

victoria

15 november 2009 18:17

Sånt där är så jädrans typiskt..
fast för mig är det ganska lätt fixat att köpa hem värre för er som bor på landet.
Nu i veckan MÅSTE vi träffas! Det var ju skitlänge sen.
Kram kram!!

http://viret.bloggaratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av noica - 5 januari 2010 11:05

I´m back!!!!! Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva.... Började ju med att jag var sjuk innan jul= stressad! Sen var det alla julförberedelser med allt vad det innebär, sen julafton, sen bortplockning av jul, sen nyår, sen mankans ...

Av noica - 16 december 2009 10:45

Hemma idag med  Förkyld. Ont i huvudet, snorig, irriterad i halsen och stel i kroppen. Kanske man har fått svinisen??förmodligen bara en vanlig hederlig förkylning! Hur som helst så är det jävligt irriterande!!! Inte direkt att man känner eller har...

Av noica - 15 december 2009 10:34

Nu var det som vanligt ett tag sedan jag skrev, hihi. Jag jobbar fortfarande 75%, året ut. Jag går ff hos sjukgymnasten 1-2 ggr/veckan. jag matar, mockar och tränar mina hästar. Är med mina barn. Har julpyntat, bara granen som fattas. Har bakat ...

Av noica - 22 november 2009 21:11

Ja, vad har hänt sen sist då? På fredagen mådde jag inte så bra, ont i huvudet och nacken, yr och illamående. Men jag härdade ut till 13:20. Såg dessutom att jag enligt mitt schema nu när jag är sjukskriven att jag bara ska jobba till 13:30, och ja...

Av noica - 18 november 2009 21:20

Aldrig får det vara riktigt bra! I måndags fick jag sticka tidigare från jobbet för att jag fick magknip  iofs bara en halvtimme tidigare men ändå... I tisdags fick jag fara hem från jobbet tjugo över tio pga migrän. For hem och sov en stund så g...

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Allt eller inget?! med Blogkeen
Följ Allt eller inget?! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se