Direktlänk till inlägg 18 november 2009

det går runt, det går runt, det går runt......

Av noica - 18 november 2009 21:20

Aldrig får det vara riktigt bra!

I måndags fick jag sticka tidigare från jobbet för att jag fick magknip Skäms iofs bara en halvtimme tidigare men ändå...

I tisdags fick jag fara hem från jobbet tjugo över tio pga migrän. For hem och sov en stund så gick det över. For och hämtade Meja lite tidigare fån skolan och då kom huvudvärken smygande igen, men försvann som tur var lika snabbt Skrattande

Efter maten blev jag lite rastlös av allt vilande så jag tog och storstädade badrummet. Och då menar jag STORSTÄDADE! Gjorde ren golvbrunnen, skurade väggar, bakom badkaret, i alla skåp och lådor....rensade bort alla halvtomma och gamla krämer och dyl. Hittade även en hel del parfymer jag glömt att jag hadeFörvånad


Idag mådde jag iaf bra igen, härligt! For till sjukgymnasten direkt efter jobbet. Fick mina nålar på diverse ställen. Men efter att jag legat i kanske 10 min började jag känna mig yr. Kunde inte fokusera blicken utan allt bara for fram och tillbaka. Så jag fick säga till Andreas (som han heter) att jag inte mådde bra. Sen blev det bara värre...till slut snurrade hela rummet, ungefär som när man är lite överförfriskad och lägger sig ner. Så han fick plocka bort nålarna illa kvickt. Fick sen ligga med huvudet lite sänkt bakåt tills det slutade gunga.

Vi ska göra ett nytt försök på fredag. Håll tummarna för att det går bättre då!


Nä nu är det dags att runda av Tungan ute


Sov gott prinsar och prinsessor!
 
ANNONS
 
victoria

victoria

18 november 2009 22:25

Nästa gång du blir rastlös är du välkommen hem till mig .. här behövs både storstädning och rensning ..:)
jag kan stå för mat och vin under tiden!
Kramis!

http://viret.bloggaratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av noica - 5 januari 2010 11:05

I´m back!!!!! Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva.... Började ju med att jag var sjuk innan jul= stressad! Sen var det alla julförberedelser med allt vad det innebär, sen julafton, sen bortplockning av jul, sen nyår, sen mankans ...

Av noica - 16 december 2009 10:45

Hemma idag med  Förkyld. Ont i huvudet, snorig, irriterad i halsen och stel i kroppen. Kanske man har fått svinisen??förmodligen bara en vanlig hederlig förkylning! Hur som helst så är det jävligt irriterande!!! Inte direkt att man känner eller har...

Av noica - 15 december 2009 10:34

Nu var det som vanligt ett tag sedan jag skrev, hihi. Jag jobbar fortfarande 75%, året ut. Jag går ff hos sjukgymnasten 1-2 ggr/veckan. jag matar, mockar och tränar mina hästar. Är med mina barn. Har julpyntat, bara granen som fattas. Har bakat ...

Av noica - 22 november 2009 21:11

Ja, vad har hänt sen sist då? På fredagen mådde jag inte så bra, ont i huvudet och nacken, yr och illamående. Men jag härdade ut till 13:20. Såg dessutom att jag enligt mitt schema nu när jag är sjukskriven att jag bara ska jobba till 13:30, och ja...

Av noica - 14 november 2009 16:06

Har ju skrivit här flera gånger att jag kännt mig lite sugen på att baka men att det inte har blivit.....men så imorse var det då äntligen dags att göra slag i saken. Men tror ni inte på f*n att jästj**eln hade gått ur tiden. Typiskt!   Melina fo...

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Allt eller inget?! med Blogkeen
Följ Allt eller inget?! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se