Direktlänk till inlägg 22 november 2009

regnet det bara öser ner....

Av noica - 22 november 2009 21:11

Ja, vad har hänt sen sist då?

På fredagen mådde jag inte så bra, ont i huvudet och nacken, yr och illamående. Men jag härdade ut till 13:20. Såg dessutom att jag enligt mitt schema nu när jag är sjukskriven att jag bara ska jobba till 13:30, och jag har jobbat till 14:15, hm. Men jag är fortsatt sjukskriven 25% i 2 veckor och då tänker jag sluta 13:30


Hur som helst så for jag till sjukgymnasten efter jobbet och det var inte utan att jag gruvade mig lite.....men det gick superbra och jag kände mig som en ny människa efteråt Skrattande


På kvällen fick vi främmande och sen satt vi väl bara och kollade på tv.


På lördagen sov vi som aldrig förr, ända till halv 11!!! Behövde det nog, men jag gillar inte att sova bort hela förmiddagen. Var i alla fall ute i solen och grejade med hästarna och diverse annat. Sen kom snäll-erica förbi med en höbalSkrattande.

På kvällen såg vi 2 Johan falk filmer.


Idag har mankan varit och jagat och vi andra har gjort så lite som möjligt. Var en snabbis på Birsta. Stortjejen skulle på kalas. Under tiden tog jag och lilltjejen in lite ljusstakar o dyl. Tänkte att jag skulle fixa lite pö om pö under vackan.

Längtar riktigt!!! Bara snön som fattas!!!


Nu kollar vi på Filip och Fredrik, sen blir det sängen och ett avsnitt av True Blood.


Hej svejs!


 
ANNONS
 
victoria

victoria

30 november 2009 08:56

dax för en uppdatering tycker jag :)
Kram kram!

http://viret.bloggaratis.se

 
Sara

Sara

15 december 2009 08:35

Nej fan, jag kan inte se fler klipp av henne!!!!

http://www.salibe.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av noica - 5 januari 2010 11:05

I´m back!!!!! Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva.... Började ju med att jag var sjuk innan jul= stressad! Sen var det alla julförberedelser med allt vad det innebär, sen julafton, sen bortplockning av jul, sen nyår, sen mankans ...

Av noica - 16 december 2009 10:45

Hemma idag med  Förkyld. Ont i huvudet, snorig, irriterad i halsen och stel i kroppen. Kanske man har fått svinisen??förmodligen bara en vanlig hederlig förkylning! Hur som helst så är det jävligt irriterande!!! Inte direkt att man känner eller har...

Av noica - 15 december 2009 10:34

Nu var det som vanligt ett tag sedan jag skrev, hihi. Jag jobbar fortfarande 75%, året ut. Jag går ff hos sjukgymnasten 1-2 ggr/veckan. jag matar, mockar och tränar mina hästar. Är med mina barn. Har julpyntat, bara granen som fattas. Har bakat ...

Av noica - 18 november 2009 21:20

Aldrig får det vara riktigt bra! I måndags fick jag sticka tidigare från jobbet för att jag fick magknip  iofs bara en halvtimme tidigare men ändå... I tisdags fick jag fara hem från jobbet tjugo över tio pga migrän. For hem och sov en stund så g...

Av noica - 14 november 2009 16:06

Har ju skrivit här flera gånger att jag kännt mig lite sugen på att baka men att det inte har blivit.....men så imorse var det då äntligen dags att göra slag i saken. Men tror ni inte på f*n att jästj**eln hade gått ur tiden. Typiskt!   Melina fo...

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Allt eller inget?! med Blogkeen
Följ Allt eller inget?! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se