Direktlänk till inlägg 15 december 2009

Snart, snart...

Av noica - 15 december 2009 10:34

Nu var det som vanligt ett tag sedan jag skrev, hihi.


Jag jobbar fortfarande 75%, året ut. Jag går ff hos sjukgymnasten 1-2 ggr/veckan. jag matar, mockar och tränar mina hästar. Är med mina barn. Har julpyntat, bara granen som fattas. Har bakat lite, men allt är slut redan? förstår inte.....Har pysslat lite. Ja det rullar lixom på som vanligt.


Igår fick jag gå hem från jobbet pga av huvudvärk  . For hem och vilade sen till sjukgymnasten. Fick inga nålar (vilket nog hade varit skönt) utan fick göra lite övningar och han drog och vred lite. Kändes väl lite bättre efteråt, men huvudvärken ville inte riktigt släppa taget.

Kl 18:30 var det dags för lucia på Mejas skola. Superduktiga var dom  . Efteråt blev det fika. När vi kom hem tog jag och Erica en prommis. Skönt.       


Tänkte jobba idag men huvudvärken vill inte ge sig. Det är bättre idag men jag känner att det nog är läge för lite mer vila.Tyvärr känns det som att jag är lite irriterad i halsen......inte bli sjuk!!!!! inte nu!!!


Ikväll ska vi på lucia på scouterna. Melina ska vara lucia!!!! Dom drog lott. Hon ska även sjunga solo med en annan tjej (om dom inte har ändrat sig)


Det snöar så fint ute. Kanske att vi får en vit jul iaf   


Tror jag ska sätta mig och försöka knåpa ihop nån slags julklappslista.


Ha en bra dag allihop!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av noica - 5 januari 2010 11:05

I´m back!!!!! Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva.... Började ju med att jag var sjuk innan jul= stressad! Sen var det alla julförberedelser med allt vad det innebär, sen julafton, sen bortplockning av jul, sen nyår, sen mankans ...

Av noica - 16 december 2009 10:45

Hemma idag med  Förkyld. Ont i huvudet, snorig, irriterad i halsen och stel i kroppen. Kanske man har fått svinisen??förmodligen bara en vanlig hederlig förkylning! Hur som helst så är det jävligt irriterande!!! Inte direkt att man känner eller har...

Av noica - 22 november 2009 21:11

Ja, vad har hänt sen sist då? På fredagen mådde jag inte så bra, ont i huvudet och nacken, yr och illamående. Men jag härdade ut till 13:20. Såg dessutom att jag enligt mitt schema nu när jag är sjukskriven att jag bara ska jobba till 13:30, och ja...

Av noica - 18 november 2009 21:20

Aldrig får det vara riktigt bra! I måndags fick jag sticka tidigare från jobbet för att jag fick magknip  iofs bara en halvtimme tidigare men ändå... I tisdags fick jag fara hem från jobbet tjugo över tio pga migrän. For hem och sov en stund så g...

Av noica - 14 november 2009 16:06

Har ju skrivit här flera gånger att jag kännt mig lite sugen på att baka men att det inte har blivit.....men så imorse var det då äntligen dags att göra slag i saken. Men tror ni inte på f*n att jästj**eln hade gått ur tiden. Typiskt!   Melina fo...

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Allt eller inget?! med Blogkeen
Följ Allt eller inget?! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se