Direktlänk till inlägg 5 januari 2010

GOTT NYTT ÅR!!!!

Av noica - 5 januari 2010 11:05

I´m back!!!!! Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva....

Började ju med att jag var sjuk innan jul= stressad! Sen var det alla julförberedelser med allt vad det innebär, sen julafton, sen bortplockning av jul, sen nyår, sen mankans födelsedag......ja och nu är vi här! Och på torsdag börjar skolan igen....Det rullar på!

Man kan ju hoppas att det går lika fort till.......


Idag är det svinigt kallt igen -18, brrrr. Verkar som att det antingen måste vara -20 eller vräka ner snö?


Nä nu måste jag gå och prata med mina smågrisar. Dom är lite sura för att jag ställde in birstavisiten idag    Men går man inte och lägger sig när man ska så.


Ikväll ska vi till Anders och Anna, ska bli trevligt. Länge sedan sist!


Nä nu måste jag nog gå ut och hämta in lite ved  


Bee cool! 
ANNONS
 
Tinaz

Tinaz

6 januari 2010 12:49

Trevlig fortsättning!
Kan jag anta att tomten kom på julafton? ;)

http://tinaz.bloggagratis.se

 
noica

noica

8 januari 2010 07:29

Tack detsamma! Jo, han var förbi en sväng :)
Allt bra annars?

http://noica.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av noica - 16 december 2009 10:45

Hemma idag med  Förkyld. Ont i huvudet, snorig, irriterad i halsen och stel i kroppen. Kanske man har fått svinisen??förmodligen bara en vanlig hederlig förkylning! Hur som helst så är det jävligt irriterande!!! Inte direkt att man känner eller har...

Av noica - 15 december 2009 10:34

Nu var det som vanligt ett tag sedan jag skrev, hihi. Jag jobbar fortfarande 75%, året ut. Jag går ff hos sjukgymnasten 1-2 ggr/veckan. jag matar, mockar och tränar mina hästar. Är med mina barn. Har julpyntat, bara granen som fattas. Har bakat ...

Av noica - 22 november 2009 21:11

Ja, vad har hänt sen sist då? På fredagen mådde jag inte så bra, ont i huvudet och nacken, yr och illamående. Men jag härdade ut till 13:20. Såg dessutom att jag enligt mitt schema nu när jag är sjukskriven att jag bara ska jobba till 13:30, och ja...

Av noica - 18 november 2009 21:20

Aldrig får det vara riktigt bra! I måndags fick jag sticka tidigare från jobbet för att jag fick magknip  iofs bara en halvtimme tidigare men ändå... I tisdags fick jag fara hem från jobbet tjugo över tio pga migrän. For hem och sov en stund så g...

Av noica - 14 november 2009 16:06

Har ju skrivit här flera gånger att jag kännt mig lite sugen på att baka men att det inte har blivit.....men så imorse var det då äntligen dags att göra slag i saken. Men tror ni inte på f*n att jästj**eln hade gått ur tiden. Typiskt!   Melina fo...

Presentation

Omröstning

vem skulle du helst vakna bredvid?
 Min man/fru
 Min älskare
 Brad Pitt
 Johnny Depp
 Nån ny varje dag
 Vaknar helst ensam
 Mikael Persbrandt
 Hemlig

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Allt eller inget?! med Blogkeen
Följ Allt eller inget?! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se